KAPCSOLAT   |   KARRIER  |  TUDÁSBÁZIS.BLOG  |    


MI VAGYUNK A CRANE

A CRANE adatvezérelt marketing ügynökség. Ez alatt azt értjük, hogy az ügyfeleink számára készített marketing és kommunikációs aktivitásokat az üzleti elvárások alapján tervezzük, és sikerességüket az elért üzleti eredmények figyelembevételével értékeljük. Értjük a számok és beszéljük a vásárlók nyelvét, így tudjuk jól célzott, meggyőző és mérhető kommunikációs megoldásokkal segíteni partnereink munkáját.

Az általunk készített megoldások három tudásterület ismeretanyagát ötvözik:

• Kommunikáció és Marketing
• Adattudomány
• IT fejlesztés és üzemeltetés

Crane.Kompetenciák

Az adatokból információt nyerünk, és ezek alapján innovatív marketingeszközeinkkel hatékony kampányokat készítünk.

Adatvezérelt marketing

Az adatvezérelt marketing akkora változást hoz a marketing szemléletében, mint a közlekedésben a GPS megjelenése a térkép után. Az utóbbi lehetőségeket mutat, az előbbi odavezet a célhoz.

Adatvizualizáció

Az adatvizualizáció a lényeglátás tudománya és művészete. Olyan adatképregény, melyben a lehető legkevesebb “grafikonkocka” segítségével meséljük el a történetet. Egy kampányét, egy vásárlóét, egy márkáét. Emberi szemre optimalizálva, érthetően.

Content + social marketing

Már nem az a versenyelőny, ha egy márka tartalmat ad vagy jelen van a közösségi médiában. A minőség, a személyesség és az érzelmi kapcsolódás a megkülönböztető előnyök az egyre élesedő tartalmi versenyben.

CRM

Két dolog zavarja igazán a vásárlókat. Ha túl sokat tudunk róluk, és ha túl keveset. A jó CRM abban segít, hogy tudjuk, hogy mennyit és mit tudjunk ahhoz, hogy elégedettek legyenek velünk.

Loyalty

A vásárlói hűség nem a márkánkról szól, hanem a vásárlónkról. Ha ezt megértjük, akkor lesz fontos a vásárlónk számára a márkánk.

Integrált kommunikáció

Az integrált kommunikáció már alapkövetelmény. Mi ennek a csatornák és eszközök beható ismeretével és “omnichannel” gondolkodással teszünk ennek eleget – az elérést, az üzenet minőségét és a mérhetőséget egyaránt szem előtt tartva.

78398
Elfogyasztott kávé
1468
Szakmai blogcikk
2892
Prezentáció
5
Csapatvitorlázás

Crane.Referenciák

Akikre és amikre büszkék vagyunk

CRANE.CSR

Fontosnak tartjuk és teszünk is érte, hogy a szakma reputációját építsük. Támogatjuk, hogy a szakma eredményei, a legmodernebb eszközök és megoldások, illetve az utánpótlásképzés minél szélesebb körben és minél magasabb szinten ismert és elismert legyen. Ezért meghatározó szerepet vállaltunk a DIMSZ adatvezérelt marketing szövetségben és aktívan részt veszünk annak edukációs tevékenységében. Idén az elsődleges fókuszt a jövő májusban „élesedő” új, uniós szabályozással kapcsolatos tájékoztatás, illetve az Adatvezérelt marketing Tagozat oktatási programja jelenti.

Crane.Karrier

Junior Data Scientist - Bővülő csapatunkba keressük nyitott, agilis, 1-2 év gyakorlati tudással rendelkező munkatársunkat, adatelemzéssel és adatvizualizációval kapcsolatos feladatokra: nemzetközi és hazai ügyfelek felhő alapú dashboardjainak karbantartása, továbbfejlesztése, illetve az ezekhez kapcsolódó reporting szolgáltatások felügyelete és fejlesztése.-
Állásajánlatainkról bővebben

Crane.Hírek