KAPCSOLAT   |   KARRIER  |  TUDÁSBÁZIS.BLOG  |    


Töltsd le ingyenesen a MINK 4.0 eBookját, és kövess minket itt és az Instagramon is, hogy az elsők között értesülhess a folyamatosan megjelenő, további érdekességekről is!

Töltsd le a 2015-ös és a 2016-os vagy a 3.0-ás Magyar Instagram Körképet is, ha kíváncsi vagy, a korábbi években hogyan alakultak a hazai Insta-használati szokások!

Magyar Instagram Körkép 4.0

A 2015-ös, a 2016-os és a 3.0 Magyar Instagram Körkép nagy sikere után a Crane elkészítette a MINK 4.0-át, amelyben ismét felmértük a magyar instahasználati szokásokat, elemeztük a legnépszerűbb tartalmakat, és válaszokat adunk a mindenkit leginkább érdeklő kérdésekre: ki, miért és hogyan arathat az Instagramon?

Ha pedig még mélyebben beleásnád magad az adatokba, szeretnél további összefüggéseket felfedezni, akkor próbáld ki a MINK 4.0 Adattár Power BI felületét is, ami a 2019-es kutatási adatokból táplálkozik:

Ugrás MINK 4.0 Adattár felületére

Töltsd le!

MINK 4.0 eBook letöltés – PPT formátum, Magyar nyelvMINK 4.0 eBook letöltés – PDF formátum, Magyar nyelv

Magyar Instagram Körkép 3.0

A 2015-ös és a 2016-os Magyar Instagram Körkép nagy sikere után a Crane megalkotta a MINK 3.0-át, amelyben ismét felmértük a magyar instahasználati szokásokat, elemeztük a legnépszerűbb tartalmakat, és a válaszokat adunk a mindenkit leginkább érdeklő kérdésekre: ki, miért, és meddig és mennyit arathat az Instagramon?

Lapozd végig vagy töltsd le a kutatásaink eredményeit feldolgozó eBookot!

Töltsd le!

eBook 3.0 letöltés – PDF formátum, Magyar, 200MbeBook letöltés – PPT formátum, Magyar, 16Mb

Magyar Instagram Körkép 2016

A 2016-os Magyar Instagram Körképből kiderül, mennyit változtak a magyar Insta-használati szokások az elmúlt egy évben. Vajon még mindig a szelfik irritálják a legtöbb embert? Tart-e város-, táj- és természetfotózás diadalmenete? És a macskák vajon még mindig elnyomják a kutyákat?

3400-an voltatok kíváncsiak a nagy magyar Insta-helyzetre, és segítettetek válaszaitokkal, hogy újra megalkothassuk Magyarország Insta-térképét. Töltsd le díjmentesen a Magyar Instagram Körképet, és még rengeteg további kérdésre is választ kaphatsz belőle!

Töltsd le!

eBook letöltés – PDF formátum, MagyareBook letöltés – PDF formátum, Angol

Magyar Instagram Körkép 2015

Az első Magyar Instagram Körkép a 2015 májusában elindított közösségi kutatásunk alapján született. A megkérdezés során hazánkban elsőként mértük fel a magyarok Instagram-használati szokásait, és az eredményekből készült, ingyenesen letölthető Magyar Instagram Körkép 2015 eBookkal több szakmai díjat is nyert a Crane.

Töltsd le!

eBook letöltés – PDF formátum, Magyar nyelv

Ha még mélyebben beleásnád magad az adatokba, szeretnél további összefüggéseket felfedezni, akkor próbáld ki a MINK 4.0 Adattár Power BI felületét is, ami a 2019-es kutatási adatokból táplálkozik.

Ugrás MINK 4.0 Adattár felületére