KAPCSOLAT   |   KARRIER  |  TUDÁSBÁZIS.BLOG  |    


Még szebb, még jobb és még többet
tudhatsz meg belőle, mint eddig!

A MINK 4.0 kutatást 6194 válaszadó töltötte ki, így minden eddiginél pontosabb körképet kaphattunk a magyarok Insta-használati szokásairól. Az adatokból kétféle kiadványt is készítettünk, melyek mindegyike ingyenesen elérhető bárkinek egy gyors regisztráció után:

• egy letölthető e-bookban megmutatjuk a trendeket, érdekességeket
• egy Power BI felületen pedig bárki saját magára szabva elmerülhet a részletekben!

HAMAROSAN!

MAGYAR INSTAGRAM KÖRKÉP

A 2015-ös, a 2016-os és a 3.0 Magyar Instagram Körkép nagy sikere után a Crane elkészítette a MINK 4.0-át, amelyben ismét felmértük a magyar instahasználati szokásokat, elemeztük a legnépszerűbb tartalmakat, és válaszokat adunk a mindenkit leginkább érdeklő kérdésekre: ki, miért, meddig és hogyan arathat az Instagramon?

Töltsd le díjmentesen az összes Magyar Instagram Körkép e-bookot,
mert még rengeteg további kérdésre is választ kaphatsz belőlük!

Ha pedig még mélyebben beleásnád magad az adatokba, szeretnél további összefüggéseket felfedezni, akkor próbáld ki a MINK 4.0 Power BI felületét is, ami a 2019-es kutatási adatokból táplálkozik.

HAMAROSAN!

ÍME A MINK ADATTÁRA!

A MINK Power BI felülete a Crane MINK 4.0 kutatás eredményeinek mélyebb megértésére, valamint különböző szűrések beállításával a számodra igazán releváns célcsoport Instagram fogyasztási szokásainak részletes megismerésére ad lehetőséget.

A felület ingyenesen, egy gyors regisztrációt követően elérhető!

HAMAROSAN!

SOCIAL MEDIA WORKSHOP
– FACEBOOK & INSTAGRAM –

 SZERETNÉD TUDNI, HOGYAN LEHET
EGY MÁRKA SIKERES AZ INSTÁN?

Kíváncsi vagy arra is, hogyan viszonyulnak a magyar instagramozók a márkákhoz,
hogy keresik meg és mi miatt követik be őket, vagy épp mi lehet „unfollow ok”?
Jelentkezz Instagram-workshopunkra!

Érdekel!

Akikkel már workshopoltunk:

logo1
logo5
logo3
logo2
logo5
logo1
social_media_segitoSegítő reklámok a Coca-Colától

Szeretnél első kézből értesülni az Instagram újdonságairól?

Érdekel, hogyan instázik a magyar és milyen márkákat, celebeket követ?
Kövesd Instagram oldalunkat, és nem maradsz le semmiről!

Instakörkép – Toplisták

Hogyan lehet sztárrá válni az Instán, és mi az oka, ha a hirtelen siker után nagyot bukik valaki? Ki az, aki egyre fényesebben tündököl, és ki az, aki hullócsillagnak bizonyult?

A 2015-ös és a 2016-os Magyar Instagram Körkép nagy sikere után a Crane megalkotta a MINK 3.0-át, amelyben ismét felmértük a magyar instahasználati szokásokat, elemeztük a legnépszerűbb tartalmakat, és a válaszokat adunk a mindenkit leginkább érdeklő kérdésekre:

Ki, miért, meddig és mennyit arathat az Instagramon?

A tapasztalatokat letölthető eBookok formájában osztjuk meg az érdeklődőkkel, a szakma részére pedig Instagram-workshopokat tartunk. Ismerd meg Te is a magyar instások világát!

Kik vezetik a hazai Insta-toplistákat?

Számos kategóriában figyeljük folyamatosan a legnagyobb Insta-sztárok szereplését, és követőszámuk alapján rangsoroljuk őket.

– 2019. augusztus –

Kíváncsi vagy az aktuális Top 10-es listára? Regisztrálj!

@Instagram a Tudásbázis.blog-on

Hogyan készült az első Magyar Instagram Körkép?

Hogyan jött létre?

A Magyar Instagram Körkép a Crane kezdeményezésére és szervezésében készült először 2015 májusában 1350 magyar Instagram-használó internetes megkérdezésével. A megkérdezést 2016-ban megismételtük immáron 3400 fő részvételével, ennek eredménye a Magyar Instagram Körkép 2016. A MINK 3.0 már 5498 kitöltő segítségével készülhetett el.

A kutatás online kérdőíves megkérdezéssel zajlott, és az eredményeket eBookban tettük elérhetővé. A szakmai partnereknek a felmérés eredményeitől további elemzéseket nyújtunk és az érdeklődő cégek számára Instagram brandépítési és tartalomkezelési workshopokat tartunk.

Ismerd meg a Crane-t